VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Hoe staat jouw (transport)bedrijf ervoor?

Doe mee en maak kans op een gratis TachoDataCheck

Als transportbedrijf wil je je voornamelijk bezig houden met hetgeen waar je goed in bent: transport plannen en vervoeren. Wij begrijpen dat het beheer van tachograafdata soms niet je eerste prioriteit is en wellicht ook een beetje buiten je straatje. Veel transportondernemers beseffen niet dat ze veelal onbewust overtredingen begaan en wat voor risico’s dat met zich meebrengt.

Wij zijn je graag van dienst en bieden je inzicht en overzicht met onze TachoDataCheck. De TachoDataCheck is een eenmalige analyse en de uitkomst daarvan ontvang je in een rapportage. Je krijgt inzage in fouten en overtredingen, per chauffeur, per waarde van de inbreuk en een indicatie van de kosten in geval van boete(s). We wijzen je dus niet alleen op je fouten maar na onze check zie je ook meteen hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen. Want voorkomen is immers beter dan genezen.

Wil jij kans maken op een gratis TachoDataCheck*? Wij gaan 5 TachoDataChecks verloten.

*De TachoDataCheck houdt een éénmalige analyse o.b.v. maximaal 20 voertuigen en 40 chauffeurs.

Doe mee en maak kans op een gratis TachoDataCheck

 

Wil je een dergelijke analyse graag periodiek laten uitvoeren? Dat kan ook! Met TachoDataPro voeren we de analyses op maat en op basis van een abonnement voor je uit.

Ja, ik wil meer informatie over de eenmalige TachoDataCheck

 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief