VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Autoradio

Keus in 12V of 24V autoradio's voor topontvangst

De autoradio is onmisbaar in elke vrachtwagen, bestelbus of ander vervoersmiddel. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek onderweg, het volgen van de fileberichten of nieuws of het afspelen van eigen CD's kan vrijwel geen chauffeur zonder autoradio.

Als complete partner voor de transportbranche heeft VDO ook een uitgebreid assortiment autoradio's, zowel in 12V als 24V. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige radio’s, inclusief speakers, antennes, adapters en bekabeling. De radio's zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden en zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor jij je ongestoord kunt focusen op het werk en verkeer. VDO heeft autoradio's van eigen merk of van Continental.

Autoradio VDO kopen

VDO is de specialist in autoradio's voor vrachtwagens, bestelbusjes, bussen en zwaar vervoer.

Welke autoradio past het beste bij jou?

Wij weten wat voor chauffeurs belangrijk is bij de keuze van een autoradio. Binnen de hoge kwaliteit die je van ons mag verwachten heb je dan ook verschillende keuzemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld beschikken over bluetooth op de autoradio en heb je voorkeur voor de kleur van het display? Wij helpen je graag met ons uitgebreide assortiment.

Bekijk alle autoradio's

Autoradio met DAB+

DAB+ autoradio's zijn momenteel de trend waarin wij graag voorzien. DAB+ is de opvolger van FM en staat voor Digital Audio Broadcasting. Het is de digitale variant van radio luisteren en geeft je meer zenders, beter bereik en overzichtelijk switchen tussen zenders zonder een frequentie te zoeken.

Altijd een partner in jouw buurt
VDO TIS-Web® haalt het maximale uit tachograafdata Erik Groen, Equipment Manager bij Den Hartogh

“Allebei geïnteresseerd in vernieuwing en het maximale eruit willen halen, wat erin zit,” zegt Erik Groen, Equipment Manager bij Den Hartogh en typeert daarmee treffend de samenwerking tussen Den Hartogh en Continental/VDO.

Lees het hele verhaal

Wij hebben voor jou de oplossing voor

Voertuigen

Levering producten

Al onze producten leveren we snel en accuraat. 

Bekijk ons webshop assortiment of totale productportfolio.

Opleiding en training

Alle trainingen en opleidingen in onze eigen VDO Academy.

Advies en support

Onze adviseurs en product specialisten helpen je graag verder.
Vraag het maar.

Actueel

PERSBERICHT: Continental lanceert handige TPMS Go servicetool

Eindhoven, april 2019 - Continental / VDO brengt een nieuwe, universele servicetool voor bandenspanning-controlesystemen (TPMS oftewel Tire Pressure Monitoring Systems) op de markt. Met het VDO TPMS Go-handheld kunnen werkplaatsen alle gangbare universele sensoren voor auto's programmeren én nagenoeg elke TPMS-sensor op de markt uitlezen. TPMS Go biedt de belangrijkste functies voor services op het gebied van bandenspanning in een uiterst compact en praktisch ontwerp. TPMS Go is daarmee een waardevolle aanvulling op uitgebreide diagnose-apparatuur of een betaalbare first-choice servicetool.

Lees meer

Van Heugten: “VDO zet een relevante training neer, op een hele boeiende manier”

Het verhaal van Van Heugten Tours leest als een jongensboek. Vader en zoon starten in 2009 samen een bedrijf dat er slechts 10 jaar voor nodig heeft om uit te groeien tot het bekendste touringcarbedrijf van regio Den Haag. Belangrijkste troef van de ondernemers: zorgen voor een dienstverlening van hoge kwaliteit, altijd! Dus investeert Van Heugten in een gedegen opleiding voor zijn chauffeurs. De tachograaftraining van VDO behoort tot het standaardpakket.

Lees meer
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief