VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Autoradio

Keus in 12V of 24V autoradio's voor topontvangst

De autoradio is onmisbaar in elke vrachtwagen, bestelbus of ander vervoersmiddel. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek onderweg, het volgen van de fileberichten of nieuws of het afspelen van eigen CD's kan vrijwel geen chauffeur zonder autoradio.

Als complete partner voor de transportbranche heeft VDO ook een uitgebreid assortiment autoradio's, zowel in 12V als 24V. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige radio’s, inclusief speakers, antennes, adapters en bekabeling. De radio's zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden en zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor jij je ongestoord kunt focusen op het werk en verkeer. VDO heeft autoradio's van eigen merk of van Continental.

Autoradio VDO kopen

VDO is de specialist in autoradio's voor vrachtwagens, bestelbusjes, bussen en zwaar vervoer.

Welke autoradio past het beste bij jou?

Wij weten wat voor chauffeurs belangrijk is bij de keuze van een autoradio. Binnen de hoge kwaliteit die je van ons mag verwachten heb je dan ook verschillende keuzemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld beschikken over bluetooth op de autoradio en heb je voorkeur voor de kleur van het display? Wij helpen je graag met ons uitgebreide assortiment.

Bekijk alle autoradio's

Autoradio met DAB+

DAB+ autoradio's zijn momenteel de trend waarin wij graag voorzien. DAB+ is de opvolger van FM en staat voor Digital Audio Broadcasting. Het is de digitale variant van radio luisteren en geeft je meer zenders, beter bereik en overzichtelijk switchen tussen zenders zonder een frequentie te zoeken.

Altijd een partner in jouw buurt
Contiki kiest voor TIS-Web® en DLD® Gerko Don, Algemeen Directeur bij Touringcarbedrijf Contiki Holland

“Op piekmomenten hebben wij zo’n 130 chauffeurs op de weg door heel Europa, sommigen zien we meer dan 40 dagen niet terug, dan moet je alles rondom de rij- en rusttijdenwet goed geregeld hebben. De producten en diensten van VDO helpen ons daarbij”

Lees verder

Wij hebben voor jou de oplossing voor

Data en advies

Levering producten

Al onze producten leveren we snel en accuraat. 

Bekijk ons webshop assortiment of totale productportfolio.

Opleiding en training

Alle trainingen en opleidingen in onze eigen VDO Academy.

Advies en support

Onze adviseurs en product specialisten helpen je graag verder.
Vraag het maar.

Actueel

PERSBERICHT: Continental voertuigserver verbindt de elektrische Volkswagen ID. modellen

Eindhoven, december 2019 - De elektronische architectuur van de moderne generatie auto’s ondergaat een ingrijpende verandering: van veel individuele control units voor de diverse systemen, gaan we naar een of enkele krachtige computers. In de toekomst leveren deze computers de rekenkracht voor alle functionele domeinen in het voertuig. Continental ontwikkelde een speciale voertuigserver die nu bij Volkswagen in productie gaat als in-car-applicatieserver (ICAS1). Volkswagen gebruikt ICAS1-technologie voor zijn komende ID. elektrische modellen, die gebaseerd zijn op de zelf ontwikkelde modulaire elektrische aandrijfmatrix MEB.

Lees meer
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief