VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Autoradio

Keus in 12V of 24V autoradio's voor topontvangst

De autoradio is onmisbaar in elke vrachtwagen, bestelbus of ander vervoersmiddel. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek onderweg, het volgen van de fileberichten of nieuws of het afspelen van eigen CD's kan vrijwel geen chauffeur zonder autoradio.

Als complete partner voor de transportbranche heeft VDO ook een uitgebreid assortiment autoradio's, zowel in 12V als 24V. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige radio’s, inclusief speakers, antennes, adapters en bekabeling. De radio's zijn bestand tegen de meest extreme omstandigheden en zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor jij je ongestoord kunt focusen op het werk en verkeer. VDO heeft autoradio's van eigen merk of van Continental.

Autoradio bestellen

In de auto luisteren bijna alle chauffeurs de gehele dag naar muziek, nieuws of informatie. Doordat je deze radio veel gebruikt, is de kwaliteit van je autoradio erg belangrijk. Een goede radio hoort in je vrachtwagen, bus of speciaal voertuig. Een autoradio die aan al je eisen voldoet bestel je bij VDO Nederland. Met meer dan 80 jaar ervaring bieden wij de beste kwalteit en design voor autoradio's voor vrachtwagens en bussen. 

Autoradio VDO kopen

VDO is de specialist in autoradio's voor vrachtwagens, bestelbusjes, bussen en zwaar vervoer.

Welke autoradio past het beste bij jou?

Wij weten wat voor chauffeurs belangrijk is bij de keuze van een autoradio. Binnen de hoge kwaliteit die je van ons mag verwachten heb je dan ook verschillende keuzemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld beschikken over bluetooth op de autoradio en heb je voorkeur voor de kleur van het display? Wij helpen je graag met ons uitgebreide assortiment.

Bekijk alle autoradio's

Autoradio met DAB+

DAB+ autoradio's zijn momenteel de trend waarin wij graag voorzien. DAB+ is de opvolger van FM en staat voor Digital Audio Broadcasting. Het is de digitale variant van radio luisteren en geeft je meer zenders, beter bereik en overzichtelijk switchen tussen zenders zonder een frequentie te zoeken.

Altijd een partner in jouw buurt
"VDO zet een relevante training neer, op een heel boeiende manier" Tim van Heugten, Directeur bij Van Heugten Tours

Knap hoe de VDO-trainer de aandacht erbij weet te houden. In een gemiddelde cursus val je na een half uur in slaap. Hier zit de hele groep van zo’n 16 man van begin tot eind aandachtig te luisteren. De trainer was dan ook een echte vakman.

Lees verder

Wij hebben voor jou de oplossing voor

Levering producten

Al onze producten leveren we snel en accuraat. 

Webshop assortiment
Productportfolio

Opleiding en training

Alle trainingen en opleidingen in onze eigen VDO Academy.

Advies en support

Onze adviseurs en product specialisten helpen je graag verder.
Vraag het maar.

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief