VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Kennissessie Slimme Tachograaf

De transportwereld blijft steeds verder ontwikkelen en dat geldt ook voor de tachograaf. Er gaat veel veranderen en wij hebben deze informatie geclusterd in een kennissessie.

Voor wie?
Iedereen die direct of indirect in aanraking komt met de tachograaf, zoals: chauffeurs, eigenrijders, planners, fleetmanagers en transportondernemers.

Waarom?

‘De slimme tachograaf komt 2019 op de markt’
De EU heeft besloten dat vanaf 15 juni 2019 de nieuwe tachograaf verplicht wordt voor alle nieuwe voertuigen boven de 3500 kg. De DTCO 4.0 is een slimme digitale tachograaf met veel nieuwe functionaliteiten.

Wat?

Kennissessie Slimme Tachograaf’
Om tachograaf-plichtigen optimaal op weg te helpen met alle veranderingen, organiseert VDO samen met kennispartners Inspectie Leefomgeving & Transport, KIWA en Vallenduuk Advocaten kennissessies ‘Slimme Tachograaf’.

 

Wie?

‘Continental/VDO in samenwerking met geautoriseerde partners'
Continental/VDO organiseert samen met haar partners in business: Info Instruments, A1 Automotive, Smart Tacho Solutions & AA-Equipment de kennissessies ‘Slimme Tachograaf’. Tijdens deze kennissessies komen de volgende partijen aan het woord: Inspectie Leefomgeving & Transport, KIWA, TLN en Vallenduuk Advocaten.

 

 

Waar?

Nationaal Militair Museum’
De sessies zullen plaatsvinden in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Een indrukwekkende en bijzondere locatie. Je museumticket is inbegrepen bij je deelname.

 

Wanneer?

‘Woensdag 28 en donderdag 29 november 2018’
Op woensdag 28 november en donderdag 29 november aanstaande organiseren wij een aantal kennissessies. De woensdag hebben wij gereserveerd voor diegenen die al gebruik maken van VDO’s analysesoftware TIS-Web®. Op donderdag staan onze deuren open voor een ieder die dagelijks te maken heeft met de tachograaf of vanuit zijn of haar vakgebied geïnteresseerd is. Op beide dagen bieden we zowel een middag- als een avondsessie aan.

De middagsessies vangen aan om 13:30 uur en sluiten we rond 17:00 uur af met een borrel. De avondsessie start om 18:30 uur welke we eveneens afsluiten met een drankje en hapje om circa 22:00 uur.

 

Wat kost het?
Deelname kost slechts € 30,- exclusief BTW, dit is inclusief entreeticket van het museum, drankjes, parkeren en informatiemap. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus bestel je ticket.

 

Bestel hier je entreeticket 

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief