VDO - A Trademark of the Continental Corporation

VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland Keeping your business moving

Kilometerregistratie

Het bijhouden van een kilometerregistratie voor je lichte bedrijfswagens is door de Belastingdienst verplicht indien je aan wilt tonen dat er met die voertuigen niet meer dan 500 kilometer per jaar privé wordt gereden. Gelukkig hoeft dit niet handmatig en kun je met proConnect je gereden kilometers betrouwbaar bijhouden, zonder moeite en fiscus proof.

proConnect

Je steun en toeverlaat op kantoor is proConnect. Met de eenvoudige, praktische en betaalbare telematicaoplossing zorg je voor een sluitende kilometerregistratie die ook door de Belastingdienst goedgekeurd wordt.

Bovendien kan met proConnect de data uit de tachograaf op kantoor worden geanalyseerd en gebruikt worden voor diverse doeleinden zoals betere planning en rijstijlanalyse.

DTCO 2.2 digitale tachograaf

De digitale tachograaf van VDO, ook wel bekend als DTCO 2.2 is onder andere uitgerust met de VDO Counter. Deze geeft je een precies beeld van de gereden tijden en geeft dus aan hoe lang je nog door kunt rijden en wanneer het tijd is voor pauze. Het systeem is stabiel en efficiënt voor zowel de vrachtwagenchauffeur als op kantoor waar data beheerd en geanalyseerd wordt. VDO biedt ook oplossingen waardoor er niet meer omgekeken hoeft te worden naar de tachograafdata. Lees hier meer over.

Kilometerregistratie en meer voor zakelijke voertuigen

VDO is wereldwijd marktleider als het gaat om voertuigelektronica voor o.a. kilometerregistratie, voertuig volgsystemen en tachograafdata. Onze oplossingen zijn dan ook heel betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Niet voor niets hebben al heel veel transportbedrijven gekozen voor een oplossing van VDO.

Uiteraard moet de data uit je digitale tachograaf ook beheerd worden. Voor het databaheer biedt VDO daarom diverse tools:

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief