VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Rittenregistratie

Duidelijkheid tot in detail

Rittenregistratie is altijd een essentieel onderdeel voor elke lichte bedrijfswagen. Om fiscale bijtelling te voorkomen, moet je kunnen bewijzen dat er met het zakelijke voertuig (personenwagen/bestelbus) niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gemaakt. Daarnaast is het voor de wagenparkbeheerder onmisbaar om goed inzicht te hebben in gereden en actuele ritten, zodat voertuigen en chauffeurs optimaal ingepland kunnen worden. Lees meer over rittenregistratie vrachtwagen.

VDO is al jarenlang marktleider op het gebied van rittenregistratiesystemen. Met een rittenregistratiesysteem van VDO weet je dan ook zeker dat je kwaliteit hebt. Uiteraard werkt het systeem perfect samen met de digitale tachograaf waardoor het downloaden en beheren van je data uiterst betrouwbaar verloopt.

Bent u ook al op de hoogte van de kilometerheffing voor alle vrachtwagens in België

proConnect rittenregistratie

Het proConnect rittenregistratiesysteem van VDO zorgt ervoor dat een fiscaal kloppende administratie van je rij- en rusttijden. De data wordt 10 jaar bewaard en is dan ook goed te gebruiken voor analyses en berekeningen. Met het proConnect rittenregistratiesysteem wordt het risico op onnodig omrijden of ongeoorloofde ritten beperkt.

>> Lees meer

Rij zuiniger, sneller en winstgevender met VDO/Continental

VDO is bedrijfsonderdeel van Continental Corporation. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij continu bezig met oplossingen ontwikkelen. Ons telematica systeem voor het gemixte wagenpark is dan ook een toonaangevende tool. Continental ofwel VDO helpt je dan ook graag bij het inzichtelijk maken van je wagenparkbeheer. Door alle data zorgvuldig te analyseren, kan je veel meer uit je huidige wagenparkbeheer halen. Hier helpen we je graag bij!

 

Bekijk onze oplossingen voor rijstijlanalyse, kilometerregistratie, autoradio en voertuig volgsystemen.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief