VDO - A Trademark of the Continental Corporation

VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland Keeping your business moving

Rittenregistratie

Duidelijkheid tot in detail

Rittenregistratie is altijd een essentieel onderdeel voor elke lichte bedrijfswagen. Om fiscale bijtelling te voorkomen, moet je kunnen bewijzen dat er met het zakelijke voertuig (personenwagen/bestelbus) niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gemaakt. Daarnaast is het voor de wagenparkbeheerder onmisbaar om goed inzicht te hebben in gereden en actuele ritten, zodat voertuigen en chauffeurs optimaal ingepland kunnen worden. Lees meer over rittenregistratie vrachtwagen.

VDO is al jarenlang marktleider op het gebied van rittenregistratiesystemen. Met een rittenregistratiesysteem van VDO weet je dan ook zeker dat je kwaliteit hebt. Uiteraard werkt het systeem perfect samen met de digitale tachograaf waardoor het downloaden en beheren van je data uiterst betrouwbaar verloopt.

Bent u ook al op de hoogte van de kilometerheffing voor alle vrachtwagens in België

proConnect rittenregistratie

Het proConnect rittenregistratiesysteem van VDO zorgt ervoor dat een fiscaal kloppende administratie van je rij- en rusttijden. De data wordt 10 jaar bewaard en is dan ook goed te gebruiken voor analyses en berekeningen. Met het proConnect rittenregistratiesysteem wordt het risico op onnodig omrijden of ongeoorloofde ritten beperkt.

>> Lees meer

Bekijk onze oplossingen voor rijstijlanalyse, kilometerregistratie, autoradio en voertuig volgsystemen.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief