VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Rittenregistratie vrachtwagen

Alle ritten duidelijk in kaart

Elk transportbedrijf zal herkennen dat de focus ligt op het plannen en vervoeren van transporten. Het is vaak een hele uitdaging om de planning goed te regelen, omdat je bijvoorbeeld rekening moet houden met rij- en rusttijden van chauffeurs en de verschillende eisen van de klant m.b.t. de te vervoeren vracht. Een sluitende rittenregistratie voor vrachtwagens is hierbij onmisbaar en met de oplossingen van VDO helpen wij je om de rittenregistratie een stukje makkelijker te maken.

Het wagenparkbeheer van transport en logistieke bedrijven wordt meestal ondergebracht bij de fleet manager of wagenparkbeheerder. Met onze tools hebben wij voor jou het middel om je wagenpark te kunnen optimaliseren door een uitgebreid inzicht in alle belangrijke factoren. Fleet management kun je op maat inzetten door te kiezen voor de modules die je wilt gaan gebruiken. Afhankelijk van de grootte van je wagenpark kun je dan ook een oplossing vinden die past bij jouw bedrijf.

TachoDataCheck

Hoeveel grip heb jij op je wagenpark? Heb je soms het gevoel dat zaken anders kunnen, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Meld je dan aan voor een TachoDataCheck die je inzicht geeft in je tachograafdata en jouw data controleert en analyseert zodat je precies weet waar je op moet letten!

TachoDataCheck aanvragen

Rittenregistratie vrachtwagen

Heb je 1 of meer vrachtwagens voor je bedrijf rijden? Dan hoeven we je niet te overtuigen van het belang van rittenregistratie. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden voor rittenregistratie en hebben altijd een oplossing op maat die bij je past. Het rittenregistratiesysteem van VDO is al voor veel transportbedrijven de uitkomst geweest voor het effectief plannen van chauffeurs, ritten en voertuigen. Bij het gebruik van een rittenregistratiesysteem kan er rekening gehouden worden met de tijden van de chauffeurs, maar ook met de voorkeur voor levering van de klanten. Hierdoor wordt de service naar de klanten vaak veel beter. Daarnaast is het ook voor de chauffeurs een fijn systeem om mee te werken. Het inplannen gaat veel effectiever en duurzamer.

Ben je ervan op de hoogte dat de kilometerheffing is ingevoerd in België? Deze kilometerheffing voor vrachtwagens in België heeft grote invloed op vrachtwagens. 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief