VDO - A Trademark of the Continental Corporation

VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland Keeping your business moving

Rittenregistratie vrachtwagen

Alle ritten duidelijk in kaart

Elk transportbedrijf zal herkennen dat de focus ligt op het plannen en vervoeren van transporten. Het is vaak een hele uitdaging om de planning goed te regelen, omdat je bijvoorbeeld rekening moet houden met rij- en rusttijden van chauffeurs en de verschillende eisen van de klant m.b.t. de te vervoeren vracht. Een sluitende rittenregistratie voor vrachtwagens is hierbij onmisbaar en met de oplossingen van VDO helpen wij je om de rittenregistratie een stukje makkelijker te maken.

Hoeveel grip heb jij op je wagenpark? Heb je soms het gevoel dat zaken anders kunnen, maar weet je niet hoe je dit aanpakt? Meld je dan aan voor een TachoDataCheck die je inzicht geeft in je tachograafdata en jouw data controleert en analyseert zodat je precies weet waar je op moet letten!

TachoDataCheck aanvragen

Het opnemen van de data tijdens het rijden gebeurt met een tachograaf. VDO heeft hiervoor de DTCO ontwikkeld, een digitale tachograaf met zeer veel mogelijkheden. De tachograaf is echt een steun en toeverlaat tijdens het rijden waarbij de chauffeur zelf niets meer handmatig bij hoeft te houden, maar alles automatisch wordt geregistreerd. Is het bijvoorbeeld bijna tijd voor pauze? Dan zal de tachograaf dit aangeven.

Vervolgens is ook het beheer van de rittenregistratie vrachtwagens een belangrijk onderdeel. Hiervoor biedt VDO ook verschillende opties. Samen met jou kijken we graag welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past. Is dit onze uitgebreide analysesoftware TIS-Web® of kies je voor het handmatig downloaden van de tachograafdata. Ontdek hier alle mogelijkheden voor databeheer. Wij ontwikkelden bovendien diverse smartphone apps voor rittenregistratie die de chauffeurs nog meer mogelijkheden bieden als ze onderweg zijn.

Rittenregistratie vrachtwagen

Wat is jouw uitdaging op het gebied van rittenregistratie vrachtwagen? VDO biedt vele mogelijkheden en onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met je!

Stel je vraag

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief