VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Rittenregistratiesysteem

Met een rittenregistratiesysteem worden alle ritten nauwkeurig geregistreerd. Hierdoor kun je alle ritten gemakkelijk vastleggen in een handig systeem. Dit bespaart niet alleen tijd, maar hiermee voorkom je ook fiscale bijtelling. Voor de wagenparkbeheerder is het dan ook een onmisbaar systeem om goed inzicht te krijgen en goed te kunnen plannen.

Wanneer gebruik je een rittenregistratiesysteem?

Voor elke lichte bedrijfswagen is een rittenregistratiesysteem een ontzettend belangrijk onderdeel. Hiermee wordt fiscale bijtelling voorkomen doordat een rittenregistratiesysteem kan aantonen dat er niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gereden met de zakelijke wagen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om de Belastingdienst.

Rittenregistratiesysteem voor wagenparkbeheer

Voor een wagenparkbeheerder is een rittenregistratiesysteem onmisbaar. Hierdoor kan het inplannen van ritten geoptimaliseerd worden, zowel voor het inplannen van voertuigen als chauffeurs. Chauffeurs hoeven niet meer zelf ritten bij te houden en hiermee worden menselijke fouten voorkomen. Het bespaart een wagenparkbeheerder dan ook ontzettend veel tijd. Ook kan een wagenparkbeheerder veel effectiever werken.

Hoe werkt een rittenregistratiesysteem?

Een rittenregistratiesysteem houdt vertrek- en aankomsttijden bij. Alles wordt ontzettend nauwkeurig en gemakkelijk in het systeem vastgelegd. Zelfs gegevens die door de Belastingdienst niet nagevraagd worden. Daarnaast legt het systeem de afgelegde kilometers en alle bezoekadressen automatisch vast. Hiermee voorkom je fiscale bijtelling doordat het systeem kan aantonen dat er niet te veel privékilometers per jaar zijn gereden met een zakelijke wagen.

Je ontvangt gedetailleerde informatie uit het systeem over de routes, maar ook bijvoorbeeld de gereden snelheden. Dankzij het systeem loop je minder risico op omrijden of ongeoorloofde ritten. Je kan zelf rapportages maken en aanpassen met gegevens die voor jou belangrijk zijn. De gegevens blijven daarnaast zelfs 10 jaar lang bewaard.

Rittenregistratiesysteem

Rittenregistratie voor vrachtwagens

Naast een voertuig volgsysteem is voor vrachtwagens een rittenregistratiesysteem een essentieel onderdeel. Dit komt doordat de focus van elk transportbedrijf ligt op het plannen en vervoeren van transporten. Dit moet op de meest effectieve manier gebeuren. Vaak is het erg lastig om rekening te houden met alle rij- en rusttijden van chauffeurs en de voorkeuren van klanten. Met een rittenregistratiesysteem wordt het gemakkelijker om het vervoer van transporten te plannen. Wij informeren u graag over de rittenregistratie voor vrachtwagens.

Rittenregistratiesysteem van VDO

VDO is een specialist op het gebied van het rittenregistratiesysteem. VDO biedt hoge kwaliteit. Wij snappen dat de rittenregistratie een essentieel onderdeel is voor elke vrachtwagen of lichte bedrijfswagen. Hierdoor blijven wij ons continu ontwikkelen.
VDO is een bedrijfsonderdeel van Continental Corporation. Hierdoor biedt VDO ontzettend veel oplossingen voor de transportbranché en zijn we continu in ontwikkeling. Continental staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en dit kan je merken aan de oplossingen die wij aanbieden. Nieuwsgierig naar Continental / VDO?

Meer over VDO

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief