VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Rittenregistratiesysteem

Voor elke lichte bedrijfswagen is een rittenregistratiesysteem een ontzettend belangrijk onderdeel. Hiermee wordt fiscale bijtelling voorkomen doordat een rittenregistratiesysteem kan aantonen dat er niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gereden met de zakelijke wagen. Daarnaast is het voor de wagenparkbeheerder ook een essentieel onderdeel voor het optimaal inplannen van voertuigen en chauffeurs. 

Voor vrachtwagens is een rittenregistratiesysteem een essentieel onderdeel. Dit komt doordat de focus van elk transportbedrijf ligt op het plannen en vervoeren van transporten. Dit moet op de meest effectieve manier gebeuren. Vaak is het erg lastig om rekening te houden met alle rij- en rusttijden van chauffeurs en de voorkeuren van klanten. Met een rittenregistratiesysteem wordt het gemakkelijker om het vervoer van transporten te plannen. Wij informeren u graag over de rittenregistratie voor vrachtwagens.

VDO is een specialist op het gebied van het rittenregistratiesysteem. VDO biedt hoge kwaliteit. Wij snappen dat de rittenregistratie een essentieel onderdeel is voor elke lichte bedrijfswagen. Hierdoor blijven wij ons continu ontwikkelen. Lees hier meer over VDO.

 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief