VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Rittenregistratiesysteem

Voor elke lichte bedrijfswagen is een rittenregistratiesysteem een ontzettend belangrijk onderdeel. Hiermee wordt fiscale bijtelling voorkomen doordat een rittenregistratiesysteem kan aantonen dat er niet meer dan 500 privékilometers per jaar worden gereden met de zakelijke wagen. Daarnaast is rittenregistratie voor de wagenparkbeheerder ook een essentieel onderdeel voor het optimaal inplannen van voertuigen en chauffeurs. 

Naast een voertuig volgsysteem is voor vrachtwagens een rittenregistratiesysteem een essentieel onderdeel. Dit komt doordat de focus van elk transportbedrijf ligt op het plannen en vervoeren van transporten. Dit moet op de meest effectieve manier gebeuren. Vaak is het erg lastig om rekening te houden met alle rij- en rusttijden van chauffeurs en de voorkeuren van klanten. Met een rittenregistratiesysteem wordt het gemakkelijker om het vervoer van transporten te plannen. Wij informeren u graag over de rittenregistratie voor vrachtwagens.

VDO is een specialist op het gebied van het rittenregistratiesysteem. VDO biedt hoge kwaliteit. Wij snappen dat de rittenregistratie een essentieel onderdeel is voor elke vrachtwagen of lichte bedrijfswagen. Hierdoor blijven wij ons continu ontwikkelen.
VDO is een bedrijfsonderdeel van Continental Corporation. Hierdoor biedt VDO ontzettend veel oplossingen voor de transportbranché en zijn we continu in ontwikkeling. Continental staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en dit kan je merken aan de oplossingen die wij aanbieden. Nieuwsgierig naar Continental / VDO?

Lees hier meer over VDO.

 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief