VDO - A Trademark of the Continental Corporation

VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland Keeping your business moving

TruckYa! App

Je kent het vast wel, het vinden van een vrije parkeerplaats langs de snelweg kan echt een uitdaging zijn. Overal volle parkeerplaatsen terwijl je toch aan een pauze toe bent. TruckYa! is de oplossing van VDO die veel frustraties voorkomt en je helpt bij het zoeken naar een parkeerplaats.

TruckYa! stelt de chauffeur in staat om hun pauzes optimaal te plannen en ervan te genieten op een veilige en ontspannen manier. Dit wordt mogelijk gemaakt door chauffeurs onderling. Als lid van de TruckYa! community kun je via je smartphone aangeven of er nog ruimte is op een parkeerplaats. Een chauffeur op de weg die gebruik wil maken van een rustpauze ziet deze melding in de app en weet dus waar hij/zij kan stoppen.

TruckYa! is makkelijk te installeren en direct klaar voor gebruik. Samen met collega chauffeurs en TruckYa! werk je aan een nog effectiever gebruik van je rij- en rusttijd.

De app bepaalt tevens je huidige positie via GPS en geeft in kaartoverzichten weer op welke rustplaatsen vrije parkeerplaatsen te vinden zijn. Een kleurcodering toont de gebruiker of een rustplaats veel vrije parkeerplaatsen heeft, een paar, of helemaal geen. Als een rustplaats nog niet geregistreerd is in het systeem, kan de gebruiker deze eenvoudig toevoegen via de app. Zodra de truck veilig staat geparkeerd, zal TruckYa! het automatisch registreren en ​​de chauffeur vragen naar de actuele parkeercapaciteit.

 

TruckYa! is een virtuele trucker community, een gratis app die je smartphone omtovert in een slim pauze-planningsysteem: de app geeft je een signaal wanneer de volgende rustperiode eraan komt en waar onbezette parkeerplaatsen zijn. Download de app gratis in de AppStore of GooglePlay.

Altijd een partner in jouw buurt

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief