VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Data en advies

Heb jij de juiste grip je wagenpark? Met de TachoDataCheck gaan wij met jou op zoek naar de antwoorden.

Je hebt vaak een volledig overzicht van alle ins en outs van je vrachtwagen(s) en je weet ongetwijfeld welke kosten gemoeid zijn met bijvoorbeeld onderhoud. Maar hoe zit het met de tachograafdata en je controle op rij- en rusttijden? Hoe goed is je inzicht in deze data en heb je enig idee wat overtredingen je kunnen kosten?

Bij nagenoeg alle controles blijken veel transporteurs voor nare uitkomsten te staan. Vaak wordt informatie verkeerd geïnterpreteerd waardoor er hiaten ontstaan in de tachograafadministratie. En dat is risicovol. Zo kost ieder ‘gat’ in de administratie je maarliefst € 4.400,- per dag per voertuig!

Uit de vele vragen die wij bij VDO krijgen, blijkt dit in de dagelijkse praktijk toch niet zo gemakkelijk. We zien overal de juiste wil en houding ten opzichte van alle verplichtingen en richtlijnen, maar helaas is de tachograafdata in vele gevallen minder goed op orde dan vooraf gedacht. En dat is (vooral bij een controle) confronterend.

Continental/VDO helpt je graag om inzichtelijk te maken waar jouw verbeterpunten liggen in tachograafadministratie en naleving van de rij- en rusttijdenwet. Zo helpen we je op weg naar slimmer, zuiniger, sneller én winstgevender transport.

 

Altijd een partner in jouw buurt

Bekijk onze oplossingen

TachoDataCheck

Een éénmalige analyse van jouw tachograafdata

TachoDataCheck

TachoDataPro

Periodiek je tachograafdata geanalyseerd door de specialist

TachoDataPro

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief