VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

DTCO Configuratie App

Met de DTCO Configuratie App is het mogelijk om rechtstreeks met de DTCO 3.0 tachograaf te communiceren en deze zelfstandig te configureren. Instellingen zoals licentienummers, kentekens en automatische rust- en rijtijdmeldingen voer je eenvoudig zelf in. Ook bepalen fleetmanagers nu zelf hoe de tachograaf zich gedraagt als het contact van het voertuig wordt uitgeschakeld.

Afhankelijk van de gekozen instelling schakelt de digitale tachograaf automatisch over naar rusttijd, arbeidstijd of beschikbaarheid. Daardoor hoeft een chauffeur die stopt op een rustplaats niet langer actief zijn pauze in te voeren. Dit voorkomt het risico dat de chauffeur per ongeluk zijn arbeidstijd aan laat staan. Fleetmanagers kunnen ook aangeven of standby-tijd moet worden berekend als een onderbreking van de rijtijd, of niet (afhankelijk van de bedrijfsregels en wettelijke voorschriften).

De App kan gebruikt worden om te bepalen welke voertuiggegevens in de tachograaf moeten worden opgeslagen voor eigen analyse. Dit kan variëren van brandstofverbruik tot voertuiggewicht en de data is waardevol bij het optimaliseren van het wagenpark.

Verder kunnen bedrijven standaard het bedrijfslogo op de tachograaf-afdrukken printen.

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen

Smartlink Pro

Tachograafdata via je smartphone

€ 91,88
Bestellen

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief