VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Training bevoegdheidspas

Tachograafinstallateurs in werkplaatsen zijn met ingang van 1 januari 2017 verplicht een IBKI-examen afgelegd te hebben en te beschikken over het diploma en de bevoegdheidspas om werkzaamheden aan tachografen te mogen uitvoeren. Van training tot examen ben je hiervoor bij VDO aan het juiste adres.

VDO organiseert op haar hoofdkantoor in Eindhoven regelmatig trainingen die je opleiden voor het erkende IBKI-examen. Wij zijn hiertoe gecertificeerd. Onze trainingen worden door deskundige trainers gegeven en tijdens de training werk je met demo tachografen.

Onze trainingen hebben tot doel het certificeren van werkplaatspersoneel in ijken en verzegelen van tachografen. De trainingen zijn interactief waarbij gebruik wordt gemaakt van een handboek en demo tacho's. Je leert dus precies wat echt belangrijk is om je werkplaatskaart te behalen en te behouden.

Na het behalen van het diploma voor de training kun je de werkplaatskaart aanvragen bij het Kiwa register. Na het behalen van het IBKI examen krijg je tevens beschikking over de bevoegdheidspas en kun je jezelf Tachograaftechnicus noemen.

Boek hier je training bij onze VDO Academy

 

 

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen


  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief