VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Werkplaatsuitrusting

VDO beschikt over een uitgebreid netwerk met werkplaatsen in heel Europa. Wij begrijpen dat onze klant, de chauffeur of transporteur altijd haast heeft en gebaat is bij snelle service. Daarom streven wij naar een snelle service in elke situatie.

Onze werkplaatsen zijn geautoriseerd om periodieke inspecties uit te voeren. Ook worden tachografen hier gekalibreerd, kun je hier terecht om tachografen te vervangen evenals alle voorkomende werkzaamheden aan de tachograaf.

VDO biedt de werkplaatsen een uitgebreide werkplaatsuitrustung bestaande uit professionele apparatuur waarmee werkzaamheden snel, maar wel overeenkomstig wetgeving uitgevoerd kunnen worden.

Met de testcomputer CTC II voert de Tachograaf Service Partner tests en kalibraties uit en kan de tachograaf worden geprogrammeerd of geupdate.

De moderne software Workshop Report in combinatie met de Workshop Key (USB-stick) leidt werkplaatspersoneel stap voor stap door het kalibratieproces en de levert complete testrapporten in een handomdraai.

Met de Workshop Tab (tablet) heeft de Tachograaf Service Partner voor het eerst 1 tool in handen dat alle functies voor het kalibreren van een tachograaf combineert.

 

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen

Workshop Report

Moderne software voor testrapporten en databeheer.

Workshop Report

Workshop Tab

Meer kalibraties per dag met de VDO Workshop Tab. Met de Workshop Tab heeft jouw werkplaats een gedegen alles-in-één tachograaf oplossing in huis.

Workshop Tab

DTCO Kalibratiekit 10 stuks

€ 228,50
Bestellen

Reinigingskaarten (12 stuks)

€ 52,55
Bestellen

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief