VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Mobiel beheer van data

De DLK Pro TIS-Compact is een programma voor het downloaden, archiveren en beheren van gegevens en is bijzonder geschikt voor zelfstandige chauffeurs of wagenparken met maximaal vijf voertuigen en tien chauffeurs.

Je kunt de DLK Pro TIS-Compact gebruiken om data van digitale tachografen en chauffeurskaarten snel en veilig te lezen, om de data over te brengen naar een PC en deze te visualiseren, te archiveren en af te drukken met behulp van een geïntegreerde PC applicatie. De bestuurderskaart kan bovendien afzonderlijk worden gedownload via de geïntegreerde kaartlezer.

De DLK Pro TIS-Compact geeft alle belangrijke data direct op het display weer, zoals rij- en rusttijden. Hier kunt u ook de download status, het niveau van de batterij en de hoeveelheid geheugen die momenteel nog beschikbaar is bekijken. Grote en duidelijke pictrogrammen leiden gebruikers door de afzonderlijke menu-items.

Met de DLK Pro licentiekaart kun je tevens gebruik maken van de overtredingsmodule voor inzicht in (verkeers)overtredingen.

Altijd een partner in jouw buurt

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief