VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Digitale tachograaf en printerpapier

Een digitale tachograaf biedt veel voordelen voor iedere gebruiker. De chauffeur heeft eenvoudig inzicht in de rij- en rusttijden en wanneer andere activiteiten correct zijn ingevoerd, wordt hiermee veel tijd bespaard. Voor de planning binnen een bedrijf geeft de tachograaf waardevolle informatie om het wagenpark optimaal in te zetten.

De digitale tachograaf van VDO Nederland is een gebruiksvriendelijke tacho die dankzij de laatste technologie een betrouwbaar beeld geeft van je rij- en rusttijden en bovendien heel eenvoudig in het gebruik is. Het is zelfs mogelijk om de tacho via je smartphone te bedienen en op deze manier je resterende rijtijden te bekijken.

Het display van de tachograaf geeft altijd exact weer hoe lang je nog mag rijden of rusten en op die manier kun je op een prettige manier voldoen aan de wetgeving. De digitale tachograaf van VDO is onmisbaar voor iedere moderne chauffeur en geeft je bruikbare informatie die je nodig hebt om goed te kunnen werken.

Tachograafdata moet altijd minimaal elke 90 dagen gedownload en elektronisch gearchiveerd worden. Voor de chauffeursgegevens geldt hiervoor een termijn van 28 dagen. Maar ook printerpapier is vereist, bijvoorbeeld bij controles onderweg en het afdrukken van dagrapporten van chauffeurs. Uiteraard ben je bij VDO aan het juiste adres voor printpapier voor je tachograaf. Ons papier is speciaal ontwikkeld voor gebruik in vrachtwagens en heeft een speciale coating waarmee de afdruk lange tijd goed leesbaar blijft. Zelfs bij hevige temperatuurschommelingen blijft het VDO printpapier lange tijd bruikbaar.

Altijd een partner in jouw buurt

Ja, ik wil meer informatie

Referentie Digitale tachograaf en printerpapier
Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Je naam : *
Bedrijfsnaam: *
Jouw telefoonnummer: *
Jouw e-mailadres: *
Jouw aanvraag: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.
* = verplicht veld

Direct regelen


  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief