VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Periodieke inspectie

Eens in de twee jaar dienen tachografen door een RDW-erkende werkplaats gekalibreerd te worden. Bij de Tachograaf Service Partners van VDO ben je aan het juiste adres voor de periodieke inspectie van je digitale tacho. Ook met je analoge tacho kun je hier overigens terecht voor wettelijke inspectie.

Inspecteurs van de Inspectie Leefomgeving en Transport(ILT) hebben bevoegdheid om zowel je vrachtwagen te controleren als het uitvoeren van bedrijfsinspecties. In alle gevallen is het van belang dat je tachograafdata direct beschikbaar is volgens de wettelijke normen, want de boetes liegen er niet om Met een tachograaf van VDO heb je een betrouwbare tacho die voldoet aan de eisen van de inspectie en helpt je onnodige boetes voorkomen

VDO Tachograaf Service Partners zijn geautoriseerd tot het uitvoeren van onderhoud aan je tachograaf en blijven dankzij regelmatige trainingen op de hoogte van ontwikkelingen.

Vind dan ook een VDO Tachograaf Service Partner bij jou in de buurt via het kaartje op deze pagina.

Altijd een partner in jouw buurt

Direct regelen

Digitale tachograaf en printpapier

De digitale tachograaf moet regelmatig geïnspecteerd worden. Met het VDO netwerk van Tachograaf Service Partners is dat een fluitje van een cent.

Digitale tachograaf en printpapier

Tachograafspecialist in een werkplaats

Werkzaamheden aan een tachograaf zijn voorbehouden aan gecertificeerde tachograafspecialisten. VDO beschikt over een uitgebreid netwerk.

Tachograafspecialist in een werkplaats

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief