VDO Nederland, keeping your business moving.
Shop

VDO Counter Updatecard

Bruto prijs Excl. B.T.W.
€ 50,44

Als chauffeur zijn werktijden en met name rij- en rusttijden gebonden aan allerlei regels. De regels met betrekking tot rij- en rusttijden zijn vastgelegd in het Arbeidstijdenbesluit Vervoer. Maar hoe zorg je nu dat je er zeker van bent dat je die regels ook goed naleeft en hoe ga je er optimaal mee om? Onze VDO Counter helpt je daar bij.

De VDO Counter is een intelligente rij- en rusttijdencalculator en zorgt ervoor dat actuele rij- en rusttijden direct inzichtelijk zijn op het display van je tachograaf. Nooit meer op de klok kijken en zelf berekenen hoe lang je nog mag rijden op dat moment of wanneer bijvoorbeeld je dagelijkse of wekelijkse rust moet beginnen.

De VDO Counter is beschikbaar vanaf onze digitale tachograaf DTCO® 2.1 middels een upgradekaart. Vanaf de DTCO® 2.2 is de VDO Counter standaard geactiveerd, afhankelijk van of de voertuigfabrikant de functie in- of uitgeschakeld heeft. Dit kan worden geverifieerd bij de desbetreffende dealer. De DTCO® 2.2 beschikt daarnaast over een verbeterde boot/trein functie.

Ja, ik wil meer informatie

Referentie VDO Counter Updatecard
Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Je naam : *
Bedrijfsnaam: *
Jouw telefoonnummer: *
Jouw e-mailadres: *
Jouw aanvraag: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.
* = verplicht veld