VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

DLD Wide Range II

Bruto prijs Excl. B.T.W.
€ 299,00

Het Remote Download Device (DLD®) is dé comfortabele oplossing voor het downloaden van data uit het massageheugen en de bestuurderskaart. DLD® verzendt de gegevens automatisch en veilig (encrypted) vanaf elke gewenste locatie en op ieder gewenst moment naar de computer op de thuisbasis. Kortom, een zorg minder!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en je vraagt je waarschijnlijk af: “En wat kost dat dan wel niet?” Een vraag die wij, zeker in de huidige economische omstandigheden, natuurlijk dagelijks krijgen.

Abonnement                                                                                                                                                                                                                                                  Vanaf heden bieden wij je de DLD® in een abonnementsvorm aan. Dit betekent dat je geen grote investering hoeft te doen. Sterker nog, met deze mogelijkheid kun je vanaf €1,25 per voertuig/per dag via het GSM-netwerk (Wide Range) gegevens downloaden en via het bedrijfsnetwerk (Short Range) zelfs al vanaf € 0,55 per voertuig/per dag.

Mis deze kans niet!
Want met DLD®:

  • is je data-archivering altijd op tijd
  • gebeurt het downloaden automatisch
  • hoeft het downloaden niet in het voertuig plaats te vinden en blijft de bedrijfskaart gewoon op kantoor
  • win je tijd dankzij automatische overdracht van tachograafdata naar de bedrijfscomputer en archiveersotware (bv. TIS-Web®)
  • kun je kiezen voor Wide Range (via GPRS oftewel via het GSM-netwerk) of Short Range (via WLAN oftewel het bedrijfsnetwerk)
Lees meer...
3-5 werkdagen

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief