VDO Nederland, keeping your business moving.
Automotive & industrie

Automotive & Industrie

Passie voor mobiliteit

Belangrijke competenties waarop u bij ons als wereldwijd toeleverancier kunt vertrouwen zijn onze innovatiekracht en ons vermogen om in nauwe samenwerking met onze klanten technisch veeleisende oplossingen te creëren en implementeren.

VDO: een begrip
Al ruim 80 jaar bieden we een breed scala aan producten en systemen voor commerciële en speciale voertuigen. Een markt waarin eisen voortdurend veranderen. Toenemende verkeersintensiteit, afnemende beschikbaarheid van grondstoffen en een groeiend bewustzijn van veiligheid en milieu, maken dat we continu komen met nieuwe oplossingen.

Kwaliteitsapparatuur
Consumentenproducten moeten voldoen aan hoge standaarden en de professionele markt gaat nog een stapje verder. Instrumenten en systemen moeten bestand zijn tegen extreem gebruik. Stof, vocht, warmte, trillingen en langdurig gebruik op vol vermogen vragen het uiterste van apparatuur. VDO biedt de hoogste kwaliteit voor commerciële voertuigen, speciale voertuigen en stationaire motoren.

Radio's

Kwalitatief uitstekende radio's met een mooi design van Continental en VDO: onze audio-oplossingen voor vrachtwagen en bus.

Camerasystemen

Ons camerasysteem maakt 360° rondom-zicht mogelijk. Lees hier meer over ProViu®ASL360.

Displays en controlesystemen

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Ontdek onze displays en controlesystemen.
MulitiViu Professional

Meet- en afleesapparatuur

Drukmeters, temperatuurmeters, vloeistofniveaumeters en urentellers: bekijk onze instrumenten. 

Sensoren

VDO biedt diverse typen sensoren voor vrachtwagens, bussen en andere voertuigen: druksensoren, temperatuursensoren en snelheid-, toerental- en rotatiesensoren. Lees meer over onze sensoren.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel