VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Automotive & Industrie

Passie voor mobiliteit

Passie is onze drijfveer om nieuwe doelstellingen te bereiken en grenzen te verleggen. Als wereldwijd toeleverancier vertrouwen wij op onze belangrijkste competenties: onze innovatiekracht en ons vermogen om in nauwe samenwerking met onze klanten technisch veeleisende oplossingen te creëren en implementeren.

Bekijk onze webshop

VDO ruim 80 jaar een begrip

We willen de beste zijn in de automotive industrie – we maken mobiliteit veiliger, comfortabeler en duurzamer. VDO biedt al ruim 80 jaar een breed scala aan producten en oplossingen voor commerciële en speciale voertuigen. Een markt waarin de eisen voortdurend veranderen. Toenemende verkeersintensiteit, afnemende beschikbaarheid van grondstoffen en een groeiend bewustzijn van veiligheid en milieu, maken dat we continue te maken hebben met nieuwe uitdagingen.

VDO biedt absolute kwaliteitsapparatuur

Waar consumentenproducten moeten voldoen aan hoge standaarden, daar gaat de professionele markt nog een stapje verder. Instrumenten en systemen moeten bestand zijn tegen extreem gebruik. Stof, vocht, warmte, trilling en langdurig gebruik op vol vermogen vragen het uiterste van apparatuur. When the going gets tough, the tough get going. VDO biedt absolute kwaliteitsapparatuur zoals:

  • dashboards
  • meetinstrumenten
  • sensoren
  • controlesystemen

Voor commerciële voertuigen, speciale voertuigen en stationaire motoren. Robuust, esthetisch en duurzaam.

 

Audio in de voertuigen

In een vrachtwagen of bus is een audiosysteem niet weg te denken. Vaak staat de hele dag de radio aan voor muziek en nieuws. Doordat een radio veel wordt gebruikt, is het ook belangrijk dat deze van uitstekende kwaliteit is. Met meer dan 80 jaar ervaring ben je verzekerd van een kwalitatief goede radio en mooi design bij VDO Nederland. Meer over onze audio oplossingen.

Autosensoren

VDO Nederland biedt diverse opties aan voor sensoren voor de vrachtwagen, bus of ander vervoersmiddel. Ons assortiment sensoren bevat onder andere druksensoren, schakelaars, temperatuursensoren en snelheid-, toerental en rotatiesensoren. Lees meer over onze sensoren.

Camerasysteem voertuigen

Creëer vertrouwen en bewustzijn met ons camerasysteem. Hiermee krijg je 360° rondom zicht, ook in de dode hoek. Lees meer over ons camerasysteem ProViu®ASL360.

Meet- en afleesapparatuur

VDO Nederland biedt verschillende soorten meet- en afleesapparatuur aan. Bijvoorbeeld drukmeters, temperatuurmeters, vloeistofniveaumeters en urentellers. Bekijk onze instrumenten en de oplossingen die voor jou relevant zijn.

Clusters en controlesystemen

Het is belangrijk om chauffeurs altijd goed te kunnen informeren. Dit kan bijvoorbeeld door displays met gestructureerde mogelijkheden om chauffeurs veilig te informeren. Dit is speciaal ontworpen om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Ontdek onze clusters en controlesystemen.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief