VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Automotive & Industrie

Passie voor mobiliteit
Passie is onze drijfveer om nieuwe doelstellingen te bereiken en grenzen te verleggen. Als wereldwijd toeleverancier vertrouwen wij op onze belangrijkste competenties: onze innovatiekracht en ons vermogen om in nauwe samenwerking met onze klanten technisch veeleisende oplossingen te creëren en implementeren.

VDO ruim 80 jaar een begrip
We willen de beste zijn in de automotive industrie – we maken mobiliteit veiliger, comfortabeler en duurzamer. VDO biedt al ruim 80 jaar een breed scala aan producten en oplossingen voor commerciële en speciale voertuigen. Een markt waarin de eisen voortdurend veranderen. Toenemende verkeersintensiteit, afnemende beschikbaarheid van grondstoffen en een groeiend bewustzijn van veiligheid en milieu, maken dat we continue te maken hebben met nieuwe uitdagingen.

 

VDO biedt absolute kwaliteitsapparatuur
Waar consumentenproducten moeten voldoen aan hoge standaarden, daar gaat de professionele markt nog een stapje verder. Instrumenten en systemen moeten bestand zijn tegen extreem gebruik. Stof, vocht, warmte, trilling en langdurig gebruik op vol vermogen vragen het uiterste van apparatuur. When the going gets tough, the tough get going. VDO biedt absolute kwaliteitsapparatuur zoals:
– dashboards
– meetinstrumenten
– sensoren
– controlesystemen
voor commerciële voertuigen, speciale voertuigen en stationaire motoren. Robuust, esthetisch en duurzaam.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief