VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Over VDO

VDO – A Trademark of the Continental Corporation

Het merk VDO is onderdeel van de business unit Smart Mobility van Continental AG. In Nederland en België is VDO vertegenwoordigd met een verkoopkantoor in Eindhoven onder de naam Continental Automotive Trading Nederland B.V. Het bedrijf richt zich specifiek op producten, systemen en services voor de markt van commerciele en speciale voertuigen. Voor de distributie wordt gebruik gemaakt van geautoriseerde partners.
Managing Director Rob Tamse voert met veel enthousiasme de dagelijkse leiding over de organisatie van VDO Nederland.

Het uitgebreide portfolio bestaat onder andere uit:

  1. tachografen
  2. downloadoplossingen
  3. software
  4. trainingen
  5. boordcomputers
  6. sensoren
  7. instrumentatie
  8. dashboards

Meer dan 80 jaar ervaring

Samen met de moederorganisatie Continental heeft het merk VDO meer dan 80 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van producten die voertuigen veiliger, schoner, zuiniger en efficiënter maken. VDO levert o.a. aan Original Equipment Manufacturers, de Independent Aftermarket en gespecialiseerde werkplaatsen. Met innovatiekracht en hoogstaande kwaliteit heeft het merk zich met diverse producten gevestigd als de technologie- en marktleider in onder andere het tachograafsegment.

Over Continental

Continental ontwikkelt intelligente technologieën en services voor het duurzame en ‘connected’ vervoer van personen en goederen. Opgericht in 1871, biedt het bedrijf veilige, efficiënte, intelligente en betaalbare oplossingen voor voertuigen, machines, verkeer en transport.
De omzet bedraagt meer dan € 30 miljard en Continental is vertegenwoordigd in meer dan 50 landen.
Bezoek de internationale website voor meer informatie over de geschiedenis van ons bedrijf en onze producten.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel