VDO Nederland, keeping your business moving.
Automotive & industrie

Automotive en industrie

Passie voor mobiliteit, dat is onze drijfveer en ons uitgangspunt om nieuwe doelstellingen te bereiken en grenzen te verleggen.

Als wereldwijd, toonaangevend toeleverancier vertrouwen wij op onze belangrijkste competenties: innovatiekracht en het vermogen om in nauwe samenwerking met onze klanten, groot en klein, mooie oplossingen te creëren en implementeren.

We willen de beste zijn in de automotive industrie en we streven er elke dag naar om mobiliteit veiliger, comfortabeler en duurzamer te maken. VDO biedt al ruim 80 jaar producten en oplossingen voor commerciële en speciale voertuigen. 

 

Bekijk hier de Catalogus

Een markt waarin de eisen voortdurend veranderen, ook doordat het steeds drukker wordt op de weg, de beschikbaarheid van grondstoffen daalt en er een groeiend bewustzijn voor veiligheid en milieu is. Er zijn continue nieuwe uitdagingen en die gaan we graag aan om samen met jou te zorgen voor prettig en veilig rijden. De professionele markt op het gebied van Automotive en Industrie gaat een stapje verder dan de consumentenmarkt met hogere eisen aan de producten. VDO biedt daarom alleen kwaliteitsapparatuur die bestand is tegen extreem gebruik, stof en vocht, temperatuursschommelingen, trillingen en meer.

 

Altijd een partner in jouw buurt

Ga direct naar

Audio

Sound systems van VDO hebben een sterke reputatie op het gebied van infotainment.

Audio

Sensoren

Ontdek de verschillende sensoren voor voertuigen, ontwikkeld door ervaren engineers.

Sensoren

Instrumenten

Bekijk hier onze analoge en CAN instrumenten

Instrumenten

Camera's

Een camerasysteem wat zorgt voor meer bewustzijn en vertrouwen door zicht rondom en van achter het stuur.

Camera's