VDO Nederland, keeping your business moving.
Automotive & industrie

DLKPro TIS-Compact S (DTCO 4.0 Ready)

Bruto prijs Excl. B.T.W.
€ 549,02

De DLK Pro TIS-Compact S is geschikt voor alle digitale tachografen inclusief de nieuwe slimme tachograaf en is net als de eerdere versie een praktisch tool op zakformaat voor het mobiel downloaden van data via de front interface, het overbrengen van tachograaf- en chauffeursgegevens naar een PC en het archiveren ervan conform de wettelijke vereisten. Ideaal voor kleinere wagenparken en kan worden gebruikt bij zowel 12-volt als 24-volt tachografen.

Met de DLK Pro TIS-Compact S kunnen bovendien activiteiten van afzonderlijke chauffeurs (rij-, werk- en rusttijden) en een snelheidsprofiel van de laatste 24 uur worden bekeken en kunnen opgeslagen gegevens van zowel voertuig als chauffeur worden afgedrukt.

Tip! Bij de DLK Pro Downloadkey S en de DLK Pro TIS-Compact S is deze upgrade al standaard geïntegreerd. Tevens is er additioneel een overtredingsmodule verkrijgbaar voor het monitoren op fouten.

 

Gratis update voor de DTCO 4.1 (Gen2v2 bestanden)

Met deze update maak je je DLK TIS-Compact Pro S Downloadkey geschikt voor de nieuwste Gen2v2 bestuurderskaarten en DTCO 4.1 Gen2v2 tachograaf massabestanden. Meer informatie, en het downloaden van de update vind je hier: GRATIS UPDATE NAAR GEN2v2

Dit product is momenteel niet leverbaar