VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus met slaaggarantie!

Geplaatst: 04-06-2020


Veel bevoegdheidspassen verlopen op 31 December 2020

Vanaf 1 januari 2017 is werkplaatspersoneel wat met tachografen werkt, verplicht in het bezit te zijn van de zogenaamde bevoegdheidspas. Zonder deze pas mag een monteur niet werken met of aan de tachograaf en kan een ijking niet worden aan- of afgemeld bij de RDW. 

Om vanaf 1 januari 2017 alle tachograaf gerelateerde werkzaamheden te kunnen blijven doen, hebben veel monteurs het examen voor de bevoegdheid afgelegd en dat betekent dus dat voor 1 januari 2021 de verplichte 4-jaarlijkse herhaling succesvol moet zijn afgelegd.

 

VDO Academy wil graag dat je slaagt!

Iedere monteur wil natuurlijk dat hij/zij de behaalde bevoegdheid behoudt. Dat vinden wij bij VDO Academy ook! Wij willen dan ook dat je slaagt en daar helpen we je bij met een praktische examengerichte training. Met slaaggarantie!

In de afgelopen 4 jaar is er op het gebied van wet- en regelgeving rondom de tachograaf het nodige veranderd en nog niet zo lang geleden is de slimme tachograaf geïntroduceerd. De slimme tachograaf is wezenlijk anders dan voorgaande versies en brengt meer verplichtingen en controlemogelijkheden met zich mee en daardoor zullen de examens worden aangescherpt.

 

Jouw voordelen als je de examentraining volgt bij VDO Academy:

  • Zekerheid: VDO Academy heeft jarenlange expertise als tachograaffabrikant en het verzorgen van alle tachograafgerichte opleidingen. Velen van jullie zijn al geslaagd bij de VDO-Academy
  • Slaaggarantie: Wij leiden je op met de doelstelling je in 1 keer te laten slagen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kun je kosteloos (exclusief examenkosten van het IBKI) bij ons de training opnieuw volgen waarbij we zoveel mogelijk inzoomen op de vragen waar je moeite mee had. De voorwaarden kun je lezen in het uitklapblok bij de training informatie. 

     

 

Figuur 1. Vertrouwde trainingen bij de makers van de tachograaf.

 

Inschrijven? Dat kan nu!

De VDO Academy trainingsfaciliteiten zijn volledig ingericht conform de RIVM en IBKI richtlijnen en wij zullen dan ook zoveel mogelijk trainingen verzorgen op deze corona-proof locaties. Trainingen op de eigen locatie (in-house trainingen) zijn alleen op aanvraag te plannen en de trainingsruimte dient uiteraard ook geschikt te zijn conform regels van het RIVM en IBKI.

Je kunt jou zelf of je medewerkers nu al inschrijven op reeds gereserveerde trainingsdagen of op een van onze open trainingsdagen. In het laatste geval wordt elke deelnemer persoonlijk benaderd voor het afstemmen van een geschikte datum.

 

Examentrainingen Bevoegdheidsverlening Tachograaftechnicus starten vanaf 1 juli

Examens moeten zijn afgelegd voordat de geldigheid van de huidige bevoegdheidspas verloopt. In veel gevallen zal er dus examen moeten worden gedaan vóór 1 januari 2021.  VDO Academy start met de examentrainingen vanaf 1 juli aanstaande. Schrijf dus snel in!

 

Direct inschrijven

 

In onderstaande instructiefilmpjes kun je zien hoe je jezelf of je medewerkers eenvoudig inschrijft en alle trainingen kunt beheren:

Inschrijven

Medewerkers toevoegen

Registreren op VDO Academy

Training annuleren

 

 

« Nieuwsoverzicht