VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

DAB+ radio’s van Continental en VDO – Robuust functioneel design en perfect geluid

Geplaatst: 05-05-2017

Inmiddels is Noorwegen al een hele poos geleden overgestapt van FM naar Digital Audio Broadcasting (DAB). Naast Noorwegen zijn er meer landen die al een datum hebben bepaald waarop volledig wordt overgegaan op digitale radio. Polen, Italië en Denemarken zullen in 2019 de FM radio vaarwel zeggen en Zwitserland vanaf 2022. Engeland en Duitsland hebben vergevorderde plannen voor een volledige overstap en ook Nederland zal niet achterblijven.

 

Waarom wachten?

Muziek, nieuws en andere vormen van informatie zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en er wordt massaal naar de radio geluisterd tijdens het werk. Maar hoe vervelend is de vaak slechte ontvangst? DAB+ biedt kraakhelder geluid en onze radio’s zijn zo gemaakt dat ze tegen een stootje kunnen en met de grote knoppen geniet van je groot bedieningsgemak. Niet alleen in je vrachtwagen of bus, maar ook in je loader, veegmachine of bulldozer bijvoorbeeld. Dus, neem afscheid van ruis en andere ongemakken en kies voor kwaliteit.

Veilig handsfree bellen

Entertainment is natuurlijk een, maar minstens zo belangrijk is jouw veiligheid, die van anderen en je werkterrein,. Door het koppelen van je telefoon met de radio via Bluetooth® en de geïntegreerde microfoon aan de voorzijde van de radio zijn telefoongesprekken veilig en hands-free te voeren.

Wil je even niet gestoord worden vanwege lastige manoeuvres of een risicovolle situatie of handeling? Hier is aan gedacht! Met de mute functie schakel je het geluid in/uit wanneer jij dat wilt.

 

Je favoriete muziek

Naast je favoriete zenders – en met DAB+ zijn er dat nogal wat – zijn er meerdere ingangen beschikbaar zodat je lekker kunt genieten van je eigen playlists. Zo kun je bijvoorbeeld Spotify, Apple Music of Play Music streamen via je mobiel, maar ook je muziek op USB of via MP3-speler behoort tot je opties.

Kortom, eindeloos muziek plezier.

Inbouw flexibiliteit

Altijd een radio die past bij jou én je voertuig! Onze (DAB+) radio’s zijn verkrijgbaar in 12V en 24V uitvoeringen, in de standaard maat en als speciale verkorte versie in geval van beperkte inbouwruimte.  

 

Wil je meer weten over de technische specificaties van DAB+ radio’s van Continental en VDO? Download de brochures hier:

VDO radio's brochure

Continental radio's brochure

 

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief en brochure nog vragen of heb je interesse in de nieuwe series radio’s? Neem dan contact op met ons. Ja, ik wil het beste geluid in mijn voertuig

 

Lees hier alles over onze radio's

 

 

« Nieuwsoverzicht