VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

De helden ten tijde van de coronacrisis

Geplaatst: 25-03-2020

Transporteurs en vervoerders: helden tijdens de coronacrisis

Ze staan in de file bij de grensovergangen, het lukt ze om hun vrachtwagens nog steeds te laden en te lossen, ook al verandert de situatie meerdere malen per dag. Ze zijn onderweg terwijl anderen thuis kunnen blijven. Ze houden het hoofd  koel, ook nu nog. Ze verwachten geen dank en zijn blij als niemand toetert. Zonder jullie geen bevoorrading voor ziekenhuizen, supermarkten en andere belangrijke bedrijven. De stille sterke kracht in tijden van crisis. Jullie zijn onmisbaar en wij kunnen op jullie rekenen! Heel veel dank voor jullie inzet!

 

Maatregelen vanuit Continental

Ook Continental heeft maatregelen moeten treffen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Lees hier over de bereikbaarheid en acties die Continental heeft genomen ten behoeve van de bestrijding van Covid-19.

Het coronavirus en alle berichtgevingen daar rondom zullen je ongetwijfeld niet zijn ontgaan. Ook Continental Automotive Trading Nederland B.V. neemt graag haar verantwoordelijkheid en zal adviezen van het RIVM zoveel mogelijk opvolgen.

Dit betekent dat ons kantoor de komende periode beperkt bezet is. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en op kantoor is een basisbezetting aanwezig zijn om de dagelijkse gang van zaken zoveel mogelijk door te laten lopen. Bijeenkomsten, trainingen via de VDO-Academy en afspraken op locatie en bij ons op kantoor zijn geannuleerd en zullen, indien van toepassing, op een later moment opnieuw worden gepland.

Wij hopen op je begrip. Alvast hartelijk dank daarvoor. Wij wensen alle klanten, hun medewerkers en hun gezinnen en andere dierbaren veel sterkte en gezondheid toe.

 

Met vriendelijke groet,   
 

Rob Tamse

Managing Director

Continental Automotive Trading Nederland B.V.

« Nieuwsoverzicht