VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Download hier de nieuwe ijkposter

Geplaatst: 25-03-2020

Werkplaatsapparatuur is ingericht om periodieke ijkingen te verrichten. Voordat de Slimme Tachograaf geïntroduceerd werd, lagen eerste ijkingen en periodieke ijkingen in lijn met elkaar. Na de komst van de Slimme Tachograaf en bijbehorende DSRC testen ontstonden er verschillen, ook tussen merken onderling. Al deze zaken zijn nu samengevoegd tot één gelijke manier van ijken.

Om deze eenduidige wijze van ijken mogelijk te maken en te werken volgens de stappen die vermeld staan op de ijkposter, dient de Workshop Tab wel van de laatste software voorzien te zijn. Deze software wordt automatisch opgehaald wanneer de Tab met het internet verbonden is en wordt geïnstalleerd bij de eerstvolgende herstart.

Werkplaatsen die aangesloten zijn als Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf (DTCO 4.0 Ready) zullen binnenkort een A1 formaat ontvangen. Wil je daar niet op wachten, dan kun je de poster alvast downloaden.  Ook niet-aangesloten werkplaatsen en andere geïnteresseerden kunnen de poster downloaden.

Download hier de nieuwe ijkposter

« Nieuwsoverzicht