VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Kennissessie: Slimme tachograaf

Geplaatst: 04-10-2018

De slimme tachograaf doet in juni 2019 zijn intrede en dat betekent nogal wat. Wil jij weten wat precies en wat dat betekent voor jou en je bedrijf? Kom dan naar een van onze kennissessies op 28 en 29 november a.s.

 

Wij en onze gastsprekers van bijvoorbeeld KIWA en TLN vertellen je graag in begrijpbare taal waarom de slimme tachograaf er komt, wat de nieuwe specificaties zijn, wat de verschillen zijn ten opzichte van de vorige versies tachografen en wat dat betekent in je dagelijkse werk, wat de verordening betekent en wat de invloed zal zijn op de regelgeving en de wijze waarop gehandhaafd wordt.

 

Lees hier alles over de Kennissessie Slimme Tachograaf

 

Of wil je al direct een entreekaartje aanschaffen?

Bestel hier direct je entreeticket

 

Leuk om te weten… De sessies zullen plaatsvinden in het Nationaal Militair Museum te Soesterberg. Een indrukwekkende en bijzondere locatie. Naast het imposante arsenaal zijn er nog 6 themaruimtes waar het verhaal van de krijgsmacht wordt verteld. Persoonlijke verhalen en portretten, binnen kijken in een F16, leren over NATO-taal. Het kan er allemaal. Je museumticket is inbegrepen bij je deelname.

 

 

 

 

« Nieuwsoverzicht