VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Laat wachttijden niet oplopen

Geplaatst: 28-11-2016

Wachttijden, een niet populair fenomeen. Een keertje wat langer wachten op een dag is nog te overzien, maar bij elk bezoek te lang wachten kan ervoor zorgen dat de planning, zoals is voorgenomen, niet waargemaakt kan worden. Daarnaast rekenen uw klanten op u en niets is vervelender dan niet kunnen leveren.

De oplossing is een constructie tussen u en uw klanten en mag niet van tijdelijke aard zijn. Hier komt het aloude spreekwoord om de hoek kijken “meten is weten”.

Met proConnect heeft u de juiste munitie in handen:

Met het rapport “bezoeken per voertuig” wordt de duur van een bezoek – de tijd wanneer een voertuig aankomt en vertrekt – in één handig overzicht weergegeven.

Met het rapport “tijd per locatie” kunnen alle bezoektijden (aankomst tot vertrek) van een locatie worden weergegeven.

 Figuur 1: Voorbeeld overzicht bezoeken per voertuig

 

Met deze rapporten kunt u blijvend aansturen op zo kort mogelijke bezoektijden bij de klant, redenen van afwijkingen achterhalen en corrigerende maatregelen treffen. Met het aanmaken van geofences kunt u zelfs proactief de klant benaderen met de mededeling dat een voertuig binnenkort aankomt. U stuurt dus niet alleen op efficiency, maar ook op extra service richting uw klanten.

« Nieuwsoverzicht