VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Nieuwe update voor CTC-II

Geplaatst: 01-03-2017

Met de vrijgave van release 2.19 voor de CTC-II zijn de volgende nieuwe functionaliteiten beschikbaar:

  

Speciale parameter “dagelijkse rijtijd info” voor Scania voertuigen

Voor Scania voertuigen die gebruik maken van de digitale tachograaf DTCO® Rel. 2.1 of 2.2 kan het lezen van speciale berichten worden ingeschakeld. Ga via het menu “PROGRAMMEREN/PARAMETERS” naar “DAGELIJKSE RIJTIJD”. De functie kan zowel in als uit worden geschakeld.

 

Speciale parameter “CHANO” voor Volvo / Renault vrachtwagens

Voor het vervangen van de digitale tachograaf in Renault vrachtwagens van de T-, K- of C-serie en voor de nieuwe FH / FM serie van VOLVO moet het volgende worden uitgevoerd indien de vrachtwagen is uitgerust met een DTCO® Rel. 2.0 of hoger; Volvo / Renault gebruikt 2 DTCO® parameters als een intern geheugenbuffer. Eén van de parameters wordt automatisch gegenereerd uit het OE onderdeelnummer en het serienummer van de DTCO®, de tweede parameter moet manueel worden ingevoerd of aangepast.

 

Uitgebreide duurtest voor testdiagram

Voor een betere leesbaarheid van de testdiagram zijn de stappen van de tussensnelheidstests verlengd van 15 naar 25 seconden. Meer informatie is beschreven in het Technische Informatie Bulletin TI-510080. Beschikbaar voor door VDO gecertificeerde werkplaatsen.

 

« Nieuwsoverzicht