VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Opfristrainingen

Geplaatst: 06-06-2016

Wandelen verbetert geheugen. Mensen die regelmatig een wandeling maken, brengen daarmee hun geheugen in topvorm. Dat hebben Amerikaanse wetenschappers aangetoond. Het geheugen van mensen verbetert al als ze enkele malen per week een wandeling van 40 minuten maken.

Gelukkig hoeft u bij ons niet 40 minuten te lopen om uw geheugen op te frissen en wordt u ter plekke, met behulp van praktische hulpmiddelen, helemaal op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken rondom nieuwe tachograaf features en verandering in de wetgeving. Daarnaast passeren de belangrijkste aspecten rondom het ijken weer de revue. Tachografen, gereedschappen en regelgevingen wijzigen frequent en al gauw ziet u door de bomen het bos niet meer. Continental/VDO biedt kwalitatieve en resultaatgerichte (opfris)trainingen aan. Met het gebruik van praktijkgerichte simulatieapparatuur en het nieuwste in werkplaatsapparatuur, is het de enige training in zijn soort waarbij de opgedane kennis direct praktisch beoefend kan worden. Daarnaast wordt u volledig op de hoogte gebracht van de veranderingen in tachograafland en bijbehorende wetgevingen.

Wilt u ook uw kennis opfrissen en uitbreiden omtrent de tachograaf, wet- en regelgevingen? Trek uw schoenen aan, maak de stap naar onze trainingspagina en schrijf u nu in.

Bezoek de trainingspagina

« Nieuwsoverzicht