VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

proConnect: ijzersterke transportmanagement tool

Geplaatst: 13-09-2016

DO introduceert proConnect: een complete, aantrekkelijk geprijsde en krachtige oplossing voor controle over het (gemixte) wagenpark, als solide alternatief voor de dure boordcomputer. proConnect is speciaal gericht op de kleine tot middelgrote vervoerder die 24/7 wil beschikken over actuele, up-to-date en volledige gegevens in een eenvoudig en prettig werkend systeem. Transportmanagers volgen alle aangesloten voertuigen gemakkelijk en realtime op computer, tablet of smartphone.

Precies de functionaliteit die je nodig hebt
proConnect levert belangrijke (realtime) stuurinformatie zoals: voertuigposities, snelheden, routes, bezochte locaties, inzicht in brandstofverbruik/CO2-reductie en rijgedrag. Verder biedt het geofencing, rittenregistratie en allerlei analyse- en rapportagemogelijkheden. Check hier voor alle proConnect features.

Inclusief registratie van de tachograafdata
Naast actuele data en ritregistraties kan proConnect ook zorgen voor het automatisch downloaden en veilig archiveren van uw tachograafdata (en chauffeursgegevens). Continental/VDO verzorgt het veilig overzetten van deze data naar softwaretool VDO TIS-Web® voor volledig inzicht en analyse van ritten, rij- en rusttijden en rijgedrag. Dat noemen we Tachograafdata Zonder Omkijken!

Gemixt wagenpark? Altijd controle!
Het grote voordeel van proConnect is, dat het zowel tachograafplichtige als niet-tachograafplichtige bedrijfswagens, in één platform integreert. Dus ook of u nu gebruikmaakt van vrachtwagens, bestelbussen/combo’s of beide, u bedient en volgt uw complete wagenpark via proConnect.

Voor iedere situatie de juiste module 

proConnect is een compleet, gebruiksvriendelijk en betaalbare telematicaoplossing. Via drie modules kiest u precies de functionaliteiten die u nodig heeft:
• Basis (realtime Track & Trace en rittenregistratie, inclusief geofencing)
• Tachograafdata (automatisch uitlezen en archiveren tachograaf- en chauffeursdata)
• FMS (uitgebreide FMS-data, dashboards per vloot/ chauffeur/voertuig/groep, brandstofverbruik)

Meer weten?

Bezoek onze proConnect pagina

Of neem contact op via: +31 (0)40 302 3500 of nl@vdo.com

« Nieuwsoverzicht