VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Stap voor stap ijken met de kalibratie wizard.

Geplaatst: 06-09-2018

Met de Workshop Tab heb je alles binnen handbereik. Eén van de meest gemakkelijke en intuïtieve functies is de kalibratie wizard. Deze wizard zorgt ervoor dat de leercurve van het ijkproces aanzienlijk verkort wordt. Vooral voor werkplaatsen die niet met regelmaat ijken is dit een zeer nuttige functie.

 

Figuur 1: De kalibratie wizard.

 

Via het kalibratie scherm is het een kwestie van het op volgorde afwerken van de stappen. Start links bovenaan en eindig rechtsonder. Voor de eenvoud hebben we in Fig. 2 de stappen achter elkaar gezet.

 

Figuur 2: Werk alle kalibratiestappen op de juiste volgorde af.

 

Volg de stappen in dezelfde volgorde als de stappen die vermeld staan op de ijkposter, hierdoor is elke monteur ervan verzekerd dat geen enkele stap wordt overgeslagen. Een voorbeeld hiervan vind je hier.

 

Figuur 3: De kalibratie wizard volgt de stappen van de ijkposter [klik om te vergroten]

 

Zonder te ver in detail te treden, de testen worden per categorie ook weer stap voor stap doorlopen, inclusief duidelijke voorbeelden en uitlegschermen – in het Nederlands. Hieronder een voorbeeld van een snelheidstest waarvan het resultaat zowel direct op de tachograaf is te zien als op de print-out inclusief een uitlegscherm van wat de test inhoudt. Helder en duidelijk.

 

Figuur 4: Stap voor stap door elke test, met informatieschermen en volledig in het Nederlands

 

Als spin in het web is de Workshop Tab verbonden met draadloze hulpmiddelen die het ijkproces snel en efficiënt laten verlopen.

 

Figuur 5: Workshop Tab, de draadloze spin in  het web.

 

 

Interesse in de nieuwe en efficiënte manier van ijken? Vraag informatie aan via onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Neem contact met me op

 

 

 

« Nieuwsoverzicht