VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

TachoDataCheck - Is jouw bedrijf klaar voor een ILT controle?

Geplaatst: 31-10-2017

Een transporteur heeft de kosten voor zijn onderneming aardig in beeld. Maar hoe zit het met je tachograafdata en de naleving van de rij- en rusttijdenwet? Weet jij waar de risico’s liggen en heb je zicht op verbeterkansen en hoe je deze kansen optimaal kunt benutten? Dit zijn belangrijke vragen die de toekomst van je onderneming kunnen bepalen. VDO analyseert je data en helpt bij het voorkomen van torenhoge boetes.

De internationale wetgeving rondom rij- en rusttijden is vrij complex en we merkten dat er behoefte bestaat aan specifieke kennis om boetes te voorkomen. VDO ontwikkelt en produceert al decennia lang tachografen en oplossingen voor databeheer en die kennis delen wij graag. Daarom hebben wij nu voor jou de TachoDataCheck waarmee je vanaf € 250,00* je data kunt laten analyseren en de uitkomsten krijgt samengevat in een helder en duidelijk rapport. Zo krijg jij waardevolle informatie in handen waarmee je je vloot naar winstgevender transport manoeuvreert.

*Heb jij een TachoDataCheck Voucher t.w.v. € 250,00 dan voeren wij de check uit op basis van maximaal 20 voertuigen en 40 chauffeurs. Wil je meerdere voertuig- en chauffeursgegevens laten analyseren? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Ja, ik wil graag meer informatie

« Nieuwsoverzicht