VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Technische handleidingen op de Workshop Tab

Geplaatst: 29-10-2019

Naast het beschikken over de juiste en goed werkende apparatuur dient iedere werkplaats die installaties, kalibraties en controles uitvoert op tachografen in het bezit te zijn van handleidingen van de fabrikant. Van elk type tachograaf waar in de werkplaats mee wordt gewerkt, dient een handleiding beschikbaar te zijn.

In het RDW Handboek wordt dit vermeld in o.a. Artikel 4 (Apparatuur) en in de Annex Administratieve controle.

Als leverancier van tachografen en werkplaatsapparatuur verstrekken wij onze technische handleidingen via de Workshop Tab. Centraal zorgen wij ervoor dat deze documenten beschikbaar komen en worden uitgerold naar alle Workshop Tabs in Nederlandse werkplaatsen. Daarmee ben je als werkplaats altijd voorzien van de meest actuele documenten van alle digitale tachografen. Handig, snel en dicht bij je werkplek. Het enige waar de werkplaats nog voor moet zorgen is een (goede) verbinding met het internet.

 

Belangrijke additionele documenten voor werkplaatsen:

Continental voorziet werkplaatsen tevens van additionele informatie wat zeer handig en waardevol kan zijn voor elke werkplaats. Als er nieuwe documentatie beschikbaar komt, zal dit via service berichten worden medegedeeld.

 

Waar vind ik de technische handleidingen en belangrijke informatie?

Deze informatie is te vinden in het menu “TPH documenten”.  Dit menu is te vinden in het service menu van de Workshop Tab  rechtsboven in het scherm. TPH staat voor Technische Product Handleidingen.

 

Figuur 1: Menu knop rechts bovenin het scherm

 

TPH menu niet zichtbaar?

Technische product handleidingen en belangrijke werkplaats informatie, met name informatie in relatie tot de slimme tachograaf, is alleen toegankelijk voor aangesloten DTCO 4.0 Ready werkplaatsen. Missen de TPH-documenten op jouw Workshop Tab? Sluit je werkplaats dan aan en wordt ook Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf, ofwel DTCO 4.0 Ready.

 

Figuur 2: Technische beschrijving DTCO 4.0 te vinden in het TPH menu

« Nieuwsoverzicht