VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Terugblik op 2018

Geplaatst: 20-12-2018

Het einde van 2018 is in zicht – een mooi moment om terug te kijken op een succesvol jaar en interessante plannen te maken voor de uitdagingen die ons in 2019 te wachten staan.

 

2018 was een bijzonder jaar voor Continental / VDO. We hebben in ons netwerk wederom een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen en er is en wordt nog steeds hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de komst van de slimme tachograaf, bij VDO de DTCO® 4.0. Zo hebben we aan het einde van de zomer ons distributienetwerk aangepast om werkplaatsen, wagenparken en vrachtwagenchauffeurs efficiënt en professioneel bij te staan bij het voorwerk voor de introductie van de slimme tachograaf in juni 2019. En ook door het organiseren van kennissessies, in samenwerking met ons distributienetwerk en belangrijke partijen binnen het wegtransport als ILT, TLN, KIWA en Vallenduuk Advocaten. Brede kennis gebundeld waarbij alle belangrijke aspecten aan de orde zijn geweest. Wij kijken terug op 4 goedbezochte, waardevolle en interactieve sessies, waarvoor wij de deelnemers, sprekers en mede-organisatoren nogmaals hartelijk bedanken.

 

Een bijzondere ontwikkeling is de wereld van big data. De samenleving werkt steeds meer met online applicaties en andere digitale gereedschappen om grote hoeveelheden data te verzamelen en te gebruiken voor bijvoorbeeld het signaleren van trends en behoeften en het daarop afstemmen van producten en diensten. Enerzijds een uitdaging in het kader van de nieuwe privacywet waar we mee te maken hebben gekregen afgelopen voorjaar. Anderzijds een enorm groot goed om bewuster en slimmer te werken en onze klanten te helpen bij het winstgevender en duurzamer maken van hun ondernemingen.

Vorig jaar zijn wij al gestart met deze Data & Advies diensten en hebben we al vele bedrijven inzicht mogen gegeven in hun tachograafdata door het maken van analyses van alle relevante data. Eenmalig of in abonnementsvorm, maken we het makkelijker om afwijkingen en fouten in tachograafdata op te merken, geven we inzicht in verbeterkansen en duiden we risico’s op boetes aan.

Kortom, samen werken want samen staan we sterk.

 

In 2019 zetten we de trend voort en zullen we verder ontwikkelen aan producten en diensten die de uitdagingen van de sector helpen het hoofd te bieden.

 

Maar first things first….. Eerst even tijd voor bezinning. Tijd voor familie, vrienden en kennissen. Tijd om te ontspannen en te genieten. Het team van Continental / VDO wenst jou en je naasten hele prettige feestdagen, een spetterend uiteinde en alle goeds voor het nieuwe jaar.

 

Wij kijken uit naar een mooi 2019!

 

Rob Tamse

Managing Director

« Nieuwsoverzicht