VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Terugblik op 2019

Geplaatst: 12-12-2019

Beste relatie,

Het einde van 2019 is in zicht – een mooi moment om terug te kijken op een succesvol jaar en interessante plannen te maken voor de uitdagingen die ons in 2020 te wachten staan.

2019 was een bijzonder jaar voor Continental / VDO. We hebben in ons netwerk wederom een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen en is de Slimme tachograaf geïntroduceerd: de DTCO® 4.0.

Dit had zowel consequenties voor de werkplaatsen als voor de chauffeurs en transportbedrijven.

Inmiddels zijn er al meer dan 200 werkplaatsen aangesloten als Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf, ofwel ‘DTCO 4.0 ready’. Deze werkplaatsen zijn helemaal ingericht om de allernieuwste tachograaf te kunnen ijken. Je herkent deze werkplaatsen aan het prachtige gevelbord en in onze dealerlocator op www.vdonl.nl zijn ze aangemerkt met ‘DTCO 4.0 ready’.

In 2020 zetten we de trend voort en zullen we verder ontwikkelen aan producten en diensten die het de (transport)sector een stukje makkelijker maken.

Maar nu eerst even tijd voor bezinning. Tijd voor familie, vrienden en kennissen. Tijd om te ontspannen en te genieten. Het team van Continental / VDO wenst jou en je naasten hele prettige feestdagen, een spetterend uiteinde en alle goeds voor het nieuwe jaar.

 

Wij kijken uit naar een mooi 2020!

 

Rob Tamse

Managing Director

« Nieuwsoverzicht