VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

TIS-Web facturatie - check uw database

Geplaatst: 14-12-2020

Allereerst wensen wij je een voorspoedig 2021 en danken wij je hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken dan ook uit naar een prettige voortzetting van onze samenwerking.

De jaarfacturatie voor TIS-WEB komt er weer aan, facturatie vindt plaats op basis van de gegevens van je  database in TIS-WEB, actuele data is cruciaal voor juiste facturatie. Daarom vragen wij om jouw database in TIS-Web te checken op juistheid om te voorkomen dat je belast wordt voor inactieve voertuigen.

 

TIS-Web 5.0

Ieder jaar gaat op 1 januari een nieuw abonnementsjaar in en wordt je TIS-Web abonnement automatisch verlengd voor een periode van 1 jaar. In 2020 is TIS-Web 4.9 is vervangen door het moderne en gebruiksvriendelijkere TIS-Web 5.0. Belangrijke ontwikkeling in TIS-Web is dat onze applicatie volledig toegespitst is op het werken met alle merken en typen tachografen inclusief de slimme tachograaf.

 

Zorg zelf voor een juiste factuur

Om de juiste facturatie te ontvangen is het van belang dat je database in TIS-Web 5.0 up-to date is,  zorg dat, voor 15 januari 2021, inactieve voertuigen gedeactiveerd zijn in de database van TIS-Web en voorkom hiermee dat je teveel betaalt.

 

Opschonen. Hoe werkt dat?

Staan er meer voertuigen in TIS-Web 5.0 dan nodig? Volg dan deze video instructie hoe voertuigen, die niet meer in dienst zijn, te deactiveren.

 

Wist je dat we nog meer handige video tutorials hebben op onze TIS-Web kennisbank? Neem eens een kijkje. We uploaden frequent nieuwe tutorials, zodat u snel en handig gebruik kunt maken van het nieuwe TIS-Web.

 

TIS-Web Kennisbank

fig 1 - Tis-web kennisbank

« Nieuwsoverzicht