VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Toelichting op nieuwe “Regeling tachografen”

Geplaatst: 29-10-2019

[Bron: RDW Kenmerk 19-4800, 14-10-2019]

Toelichting op nieuwe “Regeling tachografen”

 

In de toelichting van de RDW worden alle belangrijkste wijzigingen voor erkenninghouders en zijn werkplaatspersoneel op een rijtje gezet. Deze toelichting is voor elke erkenninghouder, die in het bezit is van een Workshop Tab, beschikbaar gesteld zodat je deze altijd binnen handbereik hebt.

 

Waar vind ik deze informatie op de Workshop Tab?

Deze is te vinden in het menu “TPH documenten”.  Dit menu is te vinden in het service menu van de Workshop Tab  rechtsboven in het scherm. TPH staat voor Technische Product Handleidingen.

 

TPH menu niet zichtbaar?

Technische product handleidingen en belangrijke werkplaats informatie, met name informatie in relatie tot de slimme tachograaf, is alleen toegankelijk voor aangesloten DTCO 4.0 Ready werkplaatsen. Missen de TPH-documenten op jouw Workshop Tab? Sluit je werkplaats dan aan en wordt ook Geautoriseerde werkplaats Slimme Tachograaf, ofwel DTCO 4.0 Ready.

 

Meer informatie

Er is een speciale versie van het blad ‘APK Keurmeester’ voor de tachograaftechnicus. Deze speciale editie is te downloaden via de website https://www.rdw.nl/zakelijk (zoekwoord: RDW Tachograafspecial)

 

« Nieuwsoverzicht