VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Uw klanten sneller factureren

Geplaatst: 28-11-2016

Niet meer hoeven wachten tot het einde van de dag wanneer stapels met facturen weggewerkt moeten worden. Ook niet meer alle chauffeurs hoeven nabellen of de vracht nu wel of niet afgeleverd is.

Zou het niet doeltreffender zijn om 24/7 overzicht te hebben? Een oplossing waarmee u te allen tijde kunt volgen waar uw chauffeurs zich bevinden en u automatisch een bericht ontvangt als uw chauffeurs bij uw klanten aankomen en vertrekken? Nu kan direct na levering de facturen verstuurd worden. Dat klinkt als muziek in de oren en brengt rust op de afdeling.

“Met geofencing in proConnect kan er na afleveren van de goederen direct gefactureerd worden”

Binnen proConnect heeft u in één oogopslag overzicht in al uw voertuigen. Op een duidelijke kaart worden de actuele voertuigen getoond en kunt u locaties zichtbaar maken. Zodra een voertuig een locatie aandoet krijgt u bericht. Dit geldt ook als het voertuig de locatie verlaat. U hoeft daardoor uw chauffeurs niet meer na te bellen en u kunt nu direct de factuur van de klant aanmaken. Ook heeft u volledig inzicht in hoe lang voertuigen zich bij een specifieke locatie bevinden.

Wilt u alle bezoeken van de dag overzichtelijk in een rapportage? Dat kan ook. proConnect heeft vele rapportage vormen, waaronder ‘Bezoeken per voertuig’ en ‘Locatie rapporten’.

proConnect is een kostenefficiënte en krachtige telematica oplossingen die naadloos aansluit bij TIS-Web®. Hiermee haalt u een efficiënte totaaloplossing in huis.

 

Meer informatie over proConnect

« Nieuwsoverzicht