VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

VDO Hosting – je tachograafdata altijd op tijd en veilig gearchiveerd

Geplaatst: 06-06-2017

Wat voor jou van belang is, is dat de wettelijke data uit de tachograaf correct en volledig in TIS-Web® terecht komt. De route die de data aflegt is technisch en vaak complex. Wat die route precies is, daar wil je je eigenlijk niet mee bezig houden.

Het is natuurlijk wel essentieel te herkennen of de data is geïmporteerd en wanneer data niet volledig is, dat je dat kunt signaleren voordat onverhoopt de inspecteur van de ILT op de stoep staat. Anders is het vaak te laat en is er net geen monteur beschikbaar om alles weer op tijd draaiende te krijgen.

Fig. wettelijke data: de weg van voertuig naar TIS-Web®.

 

Om er zeker van te kunnen zijn data data wordt overgedragen van het voertuig naar TIS-Web® wordt de stroom aan data (dus niet de inhoud) gecontroleerd. Alle tussenschijven en het gehele authenticatieproces wordt continue gemonitord. VDO Hosting zorgt ervoor dat wanneer een belemmering wordt geconstateerd, direct de juiste actie geïnitieerd wordt. Hiermee garandeert Continental/VDO dat jouw voertuig- en chauffeursdata altijd in TIS-Web® wordt gearchiveerd.

Interesse in VDO Hosting? Download hier de brochure en/of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

« Nieuwsoverzicht