VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Tachografen en Telematica

Of je nu autofabrikant bent, een wagenpark beheert of werkzaam bent als chauffeur; de logistieke markt geeft steeds nieuwe uitdagingen. Als bedrijfsonderdeel van de Automotive Group van de Continental Corporation leveren wij digitale tachograafoplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen je de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

VDO al 80 jaar thuis in Tachografen en Telematica

We voorzien de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf.

 

En vandaag kun je het wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

Altijd een partner in jouw buurt

Ja, ik wil meer informatie

Referentie Tachografen en Telematica
Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Je naam : *
Bedrijfsnaam: *
Jouw telefoonnummer: *
Jouw e-mailadres: *
Jouw aanvraag: *
Privacyverklaring: * Ja, ik ga akkoord met de {#privacyverklaring#}.
* = verplicht veld

Ga direct naar

Mobiele applicaties

Apps zijn uit het hedendaagse leven bijna niet meer weg te denken en ook door VDO zijn diverse apps ontwikkeld.

Mobiele applicaties

Wagenpark

Een efficiënte planning bespaart tijd en geld. Met de oplossingen van VDO weet je exact waar je voertuigen zijn en dat geeft je de mogelijkheid de planning continue te optimaliseren.

Wagenpark

Wagenpark

Een efficiënte planning en gedegen analyse van beschikbare informatie bespaart tijd en geld. Met de oplossingen van VDO weet je exact waar je voertuigen zijn en krijg je inzicht in tachograafdata en dat geeft je de mogelijkheid de planning continue te optimaliseren.

Wagenpark

  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief