VDO - A Trademark of the Continental Corporation

VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland Keeping your business moving

Tachografen en Telematica

Of je nu autofabrikant bent, een wagenpark beheert of werkzaam bent als chauffeur; de logistieke markt geeft steeds nieuwe uitdagingen. Als bedrijfsonderdeel van de Automotive Group van de Continental Corporation leveren wij digitale tachograafoplossingen die verder gaan dan voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Wij helpen je de uitdagingen van de markt aan te gaan, nu en in de toekomst.

VDO al 80 jaar thuis in Tachografen en Telematica

We voorzien de markt al ruim tachtig jaar van innovatieve en technisch hoogstaande oplossingen met de welbekende VDO-kwaliteit. In de beginjaren waren dat analoge tachografen. Deze maakten intussen plaats voor de DTCO® 1381 – ’s werelds meest toegepaste digitale tachograaf.

En vandaag kun je het wagenpark nóg efficiënter beheren met ons totaalpakket aan randapparatuur, software en services rondom de digitale tachograaf.

De technologie van morgen. Het gereedschap voor zakelijk succes

Wat ons betreft is telematica de sleutel tot succes op lange termijn. Kosten besparen, bedrijfsprocessen optimaliseren, personeelsplanning verbeteren, wettelijke verplichtingen nakomen: slimme technologie helpt je doelen effectiever verwezenlijken.

Met je digitale tachograaf als uitgangspunt leveren onze telematicaoplossingen je een schat aan waardevolle informatie. Met onze uitgebreide analysemogelijkheden verhoogt je de wagenparkefficiëntie. Bovendien ontwikkelen we voortdurend verder. De technologie van morgen is het gereedschap voor zakelijk succes! VDO is dan ook specialist in Tachografen en Telematica.

Tachograaf Service Partners

Onze klanten op hun wenken bedienen is altijd een uitgangspunt geweest bij VDO. Vandaar dat we beschikken over een uitgebreid en dicht vertakt netwerk van Tachograaf Service Partners. Met meer dan 9.400 werkplaatsen in Europa bieden we je optimale om-de-hoek service bij onderhoud, ijking en wettelijk voorgeschreven inspectie van al je VDO-apparatuur.

Altijd een partner in jouw buurt

Actueel

  • Producten en training

    Regel het online

    Shop
  • Advies en ondersteuning

    Wij houden je op de hoogte van regelgeving, producten, technieken, beurzen, seminars en trainingen

    Aanmelden voor nieuwsbrief