VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Ambassadeurs

Ambassadeurs
Contiki kiest voor TIS-Web® en DLD® Gerko Don, Algemeen Directeur bij Touringcarbedrijf Contiki Holland

“Op piekmomenten hebben wij zo’n 130 chauffeurs op de weg door heel Europa, sommigen zien we meer dan 40 dagen niet terug, dan moet je alles rondom de rij- en rusttijdenwet goed geregeld hebben. De producten en diensten van VDO helpen ons daarbij”

Lees verder
'De TachoDataCheck was zelfs voor ons een eyeopener' Eric Groen, Project Manager bij Den Hartogh

De TachoDataCheck heeft ons duidelijk gemaakt dat correct werken met de tachograaf méér is dan bestuurdersovertredingen voorkomen. Zo kwamen er dingen naar voren als de correcte verhouding tussen rij- en rusttijden en de invoer van overige werkzaamheden. Allemaal zaken die je moet weten en correct moet registreren.

Lees verder
"VDO zet een relevante training neer, op een heel boeiende manier" Tim van Heugten, Directeur bij Van Heugten Tours

Knap hoe de VDO-trainer de aandacht erbij weet te houden. In een gemiddelde cursus val je na een half uur in slaap. Hier zit de hele groep van zo’n 16 man van begin tot eind aandachtig te luisteren. De trainer was dan ook een echte vakman.

Lees verder
Lengo Groep eerste 'DTCO 4.0 Ready' geautoriseerde werkplaats slimme tachograaf' Nico van Beek, Directeur bij Lengo Nederland

De nieuwe tachograaf is een feit en de introductie komt sneller dichterbij dan je denkt. De nieuwe werkplaatskaarten zijn vanaf 15 maart verkrijgbaar , waarmee we aan de slag kunnen met ingebruikname en ijkingen. Daar zitten wel wat nieuwe onderdelen aan, zoals de ijking van de DSRC-antenne en de GNSS-koppeling voor satelliet-positiebepaling. Dat betekent dat je nieuwe apparatuur nodig hebt, dat je mensen getraind en gecertificeerd moeten zijn. Wij willen vooroplopen om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden.”

Lees verder
Dankzij TIS-Web® beschikken we over een goede signaleringsfunctie Marcel van Walderveen, Manager World Class Manufacturing bij CleanLease

“Wij zijn als wasserij geen transportbedrijf, daarom wilden we beschikken over een systeem dat eenvoudig is, echt overzicht geeft en doet wat het belooft. Het is een belangrijk element in het mogelijk maken van kwalitatieve dienstverlening.”

Lees verder
Altijd een partner in jouw buurt

Actueel