VDO Nederland, keeping your business moving.
Nederland

Wist je dat je DLK apparaat automatisch start met de quickcheck wanneer de overtredingsmodule is geactiveerd?

Geplaatst: 02-03-2017

De DLK Pro Downloadkey en de DLK Pro TIS-Compact downloaden normaliter data uit het massageheugen van de tachograaf tot het moment van de laatste download. Bij een geactiveerde overtedingsmodule verloopt het proces net iets anders.

Wanneer je gebruik maakt van de overtredingsmodule dan start je DLK Pro Downloadkey of DLK Pro TIS-Compact automatisch met het uitvoeren van een quickcheck. Deze quickcheck controleert je data van de afgelopen 3 dagen op overtredingen en fouten. Zodra de key deze quickcheck heeft afgerond, zal er een geluidssignaal worden afgegeven.

Om de download te voltooien tot aan het moment waarop de laatste download is uitgevoerd, dient de key via de front interface verbonden te blijven met je tachograaf. Wanneer de volledige download is afgerond zal de key wederom een geluidssignaal laten horen, in dit geval één enkel signaal.

Wil je geen gebruik maken van de quickcheck en alleen de tachograafdata downloaden? Deactiveer dan de quickcheck in het menu “Instellingen” van je DLK Pro apparaat.

« Nieuwsoverzicht